МИНИФУТБОЛ

1.)   ПАКЕТ „ALL INCLUSIVE 3 НОЩУВКИ”: 1518 юни 2023 г. /3 нощувки/

Отбори настанени в к.к. Албена /пакетна цена за 3 нощувки на база All inclusive/

297 лв. на човек в двойна стая настанен в хотел в к.к. Албена

 • за настаняване в единична стая се доплаща 25 лв. на човек на ден

 Хотелите, които ще са на разположение до запълване на сводобдните места са: Мура, Славуна, Лагуна Гардън, Сенди Бийч и Ралица Аква.

Пакетната цена включва:

– 3 /три/ нощувки в хотел на база All inclusive /закуска, обяд и вечеря на блок маса с включени безалкохолни напитки и български алкохол от 10:00 – 23:00 ч.

– Ползване на чадър и два шезлонга на плажа на стая
Такса участие в турнира, която включва:

 • осигуряване и подготовка на терени
 • съдийство
 • медицинско осигуряване
 • ранички
 • охрана
 • озвучаване
 • хигиена

*В случай на заявен и непристигнал участник, както и в случай на анулиране на резервация след окончателен руминг лист, ще бъде начислена неустойка от в размер на 1 нощувка на съответния пансион.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЛИЦА И ДОПЪЛНИТЕЛНИ ДНИ

Oтборите и участниците могат да включат в групата си допълнителни лица /придружители/ – треньори, водачи, семейства, приятели, фенове и т.н., без участие в състезанията, които ползват настаняване на преференциални цени.

Всеки отбор, участник или придружител може да заяви допълнителни дни за настаняване непосредствено преди или след завършването на „Albena cup 2023“ на същите преференциални цени.

 • 84 лв.  на човек в двойна стая настанен в хотел в к.к. Албена
 • за дете до 12 години настаняването е безплатно, за второ дете от 2 до 12 години – 30% от цената на възрастен или по 25.20 лв. на ден
 • в хотел Ралица аква, за всяко дете над 2 години, се заплаща по 25 лв. на ден
 • за настаняване в единична стая се доплаща 25 лв. на човек на ден

Цената включва:

– 1 /една/ нощувка в хотел в к.к. Албена на база All inclusive /закуска, обяд и вечеря на блок маса с включени безалкохолни напитки и български алкохол от 10:00 – 23:00 ч.

– Ползване на чадър и два шезлонга на плажа на стая

*В случай на заявен и непристигнал придружител, както и в случай на анулиране на резервация след окончателен руминг лист, ще бъде начислена неустойка от в размер на 1 нощувка на съответния пансион.

АЛБЕНА – море, пясък, зеленина и тишина

За милиони туристи от цял свят к.к. Албена е предпочитано място за перфектна почивка.

Курортът е притежател на наградата „Син флаг” – за екологична чистота на морето, плажа и цялата територия. Въздухът е кристално чист и ободряващ поради високото съдържание на кислород, което се дължи на съседството на комплекса с уникалния природен резерват „Балтата”.

Разнообразието от водни спортове, атракциони и спортни площадки създава прекрасни условия за семейна почивка с деца.

СПОРТНА БАЗА „АЛБЕНА“

Спортна база „Албена“ – България е една от най-големите спортно-възстановителни бази в тази част на света. Прекрасната комбинация от професионални спортни съоръжения, модерни хотели с високо качество на обслужване, възможности за СПА и прекрасно съхранена природа прави Албена притегателен център за любителите на спорта от много националности и всички възрасти през всеки сезон от годината.

Албена предлага богат избор от над 42 спорта, които могат да се упражняват от любители и професионални състезатели и отбори. Комплексът разполага със:

– Мултифункционална спортна зала
– 7 футболни стадиона
– Игрище за хокей на трева
– 13 открити и 3 закрити тенис корта
– 21 открити и 4 закрити басейна
– Множество възможности за практикуване на водни спортове
– Конна база
– 3 голф игрища